“Vallei accountants/Dutch Advisors heeft snel in kunnen spelen om actuele vraagstukken opgelost te krijgen. Met diepgaande kennis van een productie bedrijf zijn goede analyses opgesteld ten aanzien van kostprijzen, voorraden en prijsverschillen. De persoonlijke benadering die er was vanaf het eerste gesprek, spreekt erg aan.”

HSFAalbers_medium.jpg

“De ondernemende en pro-actieve houding van Vallei Accountants maakt, dat wij weloverwogen stappen kunnen zetten mede door snel en accuraat financieel inzicht. Verder worden alle fiscale faciliteiten optimaal benut. De samenwerking is een verademing t.o.v. onze vorige accountant. Zij denken mee vooruit en geven gevraagd en ongevraagd hun mening. Vallei Accountants maakt voor ons daadwerkelijk het verschil, zowel voor wat betreft de financiële vastlegging, als hun ondernemende expertise hierin!”
Door: Winnie Meijer
PiVOT & LedGo

Lekko_medium“Een accountant wordt vaak gezien als “boekhouder”. Vallei Accountants onderscheidt zich echter op alle niveaus door veel breder te kijken dan alleen naar de financiële aspecten van een bedrijf. Als ondernemer heb je behoefte aan een goed gesprek over bijvoorbeeld bedrijfsstrategie en ook daarin zijn zij een goede partner. Verder zijn integriteit, alertheid en correctheid kenmerken, die ik bij Vallei zeker terugvind.”
Door: Vivian Vleeshouwers
Lekko

“Wij kennen Vallei Accountants als een partij die snel schakelt, zich goed inleeft in de klant en daarbij de juiste combinatie weet te vinden tussen fiscale, juridische en bedrijfseconomische advisering.”
Door: Jan Anker (CEO)
A-ware Food Group B.V.

Gent_medium_medium“Een prettige partner in business. Persoonlijke benadering maken het contact plezierig. De ondernemersgeest en het inlevingsvermogen van Vallei hebben ons, vanaf het eerste moment, nieuwe en waardevolle inzichten opgeleverd.”
Door: Gilbert van Gent
Gebr. van Gent Autobedrijf B.V.

atm_medium_medium“Jonge energieke mensen, die het overzicht bewaren en op elk moment geraadpleegd kunnen worden.”
Door: Tom van den Kieboom (directeur)
ATM Advocaten

cuteface_medium_medium“De proactieve houding en het tempo, gecombineerd met kwaliteit en service, past erg goed bij ons als IT-bedrijf.”
Door: Tom Verboon (directeur)
Cuteface

coaregroup_medium_medium“De aandacht die ze voor je hebben geeft het gevoel, dat je hun belangrijkste klant bent en de professionaliteit geeft je het gevoel, dat je met een groot kantoor te maken hebt.”
Door: Aldo Meijer (directeur)
Coare Group B.V.

knmvd1_medium_medium“De samenwerking ervaren wij als constructief en ongecompliceerd.”
Door: directeur
KNMvD

navara_medium“Vallei accountants heeft ons met raad en daad bijgestaan bij de due-dilligence en uiteindelijke management buy-in in Navara Group B.V.”
Door: Arnold Kamminga (CEO)
Navara Group B.V.

Frutsels_medium“Als gevolg van de crisis is onze onderneming geherstructureerd; Vallei Accountants heeft actief en inventief geschakeld, denk aan onderhandelingen met de verhuurder, financiers en overige belanghebbenden.”
Door: Martin van Ginkel
Frutsels Wonen B.V.

Metselbedrijf_medium_medium_medium“Vriendelijk, heel goed bereikbaar en je krijgt altijd heel snel antwoord op je vragen en alles tip top geregeld.”
Door: Gert Bakkernes
Metselbedrijf G. Bakkernes

elwinewalraven_medium“Ondertussen is Vallei Accountants flink gegroeid, de persoonlijke aandacht is echter gebleven.”
Door: Elwine Walraven